Deprem nedeni ile Özel Öğrencilik Başvurusu Hakkında

09 Ağustos 2024 / 16:31:55
ÖĞRENCİ İŞLERİ D. BŞK. - BAYRAM GÖRMEZ

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının almış olduğu karar gereği 06 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerindeki devlet üniversitelerinin Üniversite senatolarının aldığı karar gereğince uzaktan öğretim ve/veya yüz yüze eğitim görecek Adıyaman, İskenderun Teknik, Hatay Mustafa Kemal, İnönü, Malatya Turgut Özal, Kahramanmaraş İstiklal, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitelerinin tüm öğrencilerinden (Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi birinci sınıf öğrencileri hariç) talep edenlere, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı için kayıtlı oldukları programla eşdeğer ve öğretim dili aynı olan programlarda özel öğrencilik hakkı verilmiş olup, başvurmak isteyenler Öğrenci Belgesi , Transkript Belgesi ve dilekçe ile birlikte ilgili Bölüm Başkanlıklarına 13.09.2024 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Not: 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Üniversitemizde Deprem Özel Öğrenci olarak okumuş olan öğrencilerin de 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için YENİDEN başvuru yapmaları gerekmektedir.