ULUSLARARASI ÖĞRENCİ EK TERCİHLERİ

15 Ağustos 2024 / 11:06:13
ÖĞRENCİ İŞLERİ D. BŞK. - A.BURCU MIHÇIOĞLU

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ EK TERCİHLERİ

2024-2025 Akademik Yılı Ön Lisans ve Lisans Programları için Uluslararası Öğrenci İkinci Yerleştirme başvuruları 15-23 Ağustos 2024 tarihinde online olarak yapılacaktır.

Adaylar TR-YÖS ve ortaöğretim diploma puanları ile en fazla 10 tercih yapabilecektir. (Başvuru esnasında TRYOS sonucunuzu OSYM'den sorgulayarak yükleyiniz.)

Tercih Bağlantısı: https://obs.gantep.edu.tr/oibs/foa_app/login.aspx

Sonuçların İlanı: 28 Ağustos 2024

Kayıt Tarihi: 2-9 Eylül 2024

NOT 1: Mavi Kart sahibi adaylar Mavi Kartlarını tercih esnasında sisteme yüklemek zorundadır. Ayrıca tercih esnasında kimlik tipi olarak Mavi Kart seçilmelidir. Aksi takdirde öğrenci kabul edilse dahi kaydı yapılmayacaktır.

NOT 2: Uyruğundan biri T.C. olan adaylar sisteme "Ayrıntılı Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği" yüklemek zorundadır (T.C. Vatandaşlığını hangi Kanun Maddesine göre aldığını belgelemelidir).

NOT 3: Henüz lise diplomasını almamış olan adaylar sisteme mezun olduğu/olacağı tarihi ve mezuniyet notunu içeren resmi belge yüklemelidir.

NOT 4: T.C. uyruklu olup, liseyi yurt dışında okuyarak tamamlamış adayların, yurda giriş çıkış belgesini eklemesi gerekmektedir. Bu belgeyi diploma ile birlikte, tek dosya halinde yükleyiniz.

NOT 5: Vekalet ile kayıt yapılmayacaktır.

NOT 6: Birinci yerleştirmede yerleştirilen fakat kayıt yaptırmayan aday/öğrenci, o akademik yıl için tekrar başvuru yapamaz.

Doküman/Dosya
ucret-ilani12947.pdf